Hoe aangewezen poorten gebruiken in McAfee?



Hebt u onlangs een technologisch apparaat aangeschaft, zoals een computer, laptop of smartphone? Als uw antwoord ja is, moet u eerst betrouwbare en efficiënte antivirus programma's zoals McAfee downloaden en installeren.

Het is een van de meest geschikte en betrouwbare toepassingen die u ooit zult tegenkomen. Daarom moet u uw best doen om er meer over te weten te komen met de hulp van het McAfee ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Als u op zoek bent naar een software programma waarmee u de tools kunt personaliseren, moet u onmiddellijk voor McAfee kiezen. Omdat ze veel om hun klanten geven, biedt dit bedrijf hen een aanzienlijk aantal voordelen en faciliteiten. Deze factor is een van de belangrijkste redenen waarom deze applicatie tegenwoordig zo relevant is voor individuen over de hele wereld.

Niet alleen dat, maar u kunt er ook voor kiezen om u te abonneren op de aanvullende producten als u meer functies en services nodig heeft. Al deze elementen stellen u in staat ervoor te zorgen dat u alles correct en efficiënt doet.

Hoe goed u ook bekend bent met technologie en internet, het kan nog steeds een uitdaging zijn om erachter te komen hoe u de functies van een applicatie op de best mogelijke manier kunt gebruiken. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze is een van de beste dingen die u kunt doen, contact opnemen met het technische ondersteunings team van McAfee en om hun hulp vragen. Ze zijn in elk aspect opgeleid, dus u kunt hun advies en suggesties zonder verdere overweging vertrouwen.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u aangewezen poorten in McAfee wilt gebruiken. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de McAfee software toepassing op uw smartphone of computer openen
  2. Zodra het programma is geopend, gaat u naar het tabblad Mijn bescherming dat u zult vinden
  3. Er verschijnt een nieuwe lijst met opties, tik op de Firewall-tegel die u tegenkomt onder de categorie Bescherm uw pc
  4. Selecteer Internetverbindingen en programma's uit de nieuwe set opties die u wordt aangeboden
  5. U krijgt een lijst met applicaties, tik op de optie Bewerken voor degene die u wenst
  6. U vindt een tabblad met de naam Use Designated Ports op de volgende pagina, tik op het tabblad Aan in hetzelfde venster
  7. Tik op Opslaan 
Bellen McAfee ondersteuningsnummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

Gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe te upgraden van Windows 10 naar 11 samen met McAfee?

Hoe het updateprogramma op McAfee Antivirus terug te krijgen?

Gemakkelijk beschikbare technische ondersteuning van McAfee