Hoe te upgraden van Windows 10 naar 11 samen met McAfee?

Moet ik echt mijn Windows upgraden? is een veel voorkomende vraag die bij je opkomt. Is het niet? Laten we dan eerst eens kijken waarom de vensters van tijd tot tijd echt een upgrade nodig hebben. Het eerste antwoord op een reguliere Windows-update is om betere prestaties met het systeem te krijgen. Tegenwoordig is beveiliging een groot probleem met gadgets, dus deze tijdige Windows-upgrade biedt beveiliging, evenals bijgewerkte apps die helpen bij multitasking. Windows 11 is hier met veel multitasking-functies zoals Snap Layouts en Groups voor een betere ervaring. Een nieuw systeem met de juiste hardware kan een goede keuze zijn voor Windows 11. Als deze migratie van Windows van 10 naar 11 samen met McAfee oondersteunings software wordt uitgevoerd, is de kans op mogelijke schade erg klein.

Voorzichtigheid:

Houd rekening met het volgende voordat u een upgradeverzoek indient bij McAfee
  1. De pc moet bekend zijn met Windows-versies 7 tot en met 10.
  2.  De verwerking van vensters moet normaal zijn. Als er bugs moeten worden verholpen, geeft McAfee een waarschuwing om ze op te lossen. Voordat u de migratie verwerkt, moet u er rekening mee houden dat alle apps en bestanden die op het bureaublad worden uitgevoerd, moeten worden gesloten.
  3. Wis alle installatiebestanden zoals gemeld door McAfee. Ze bevinden zich mogelijk in uw downloads als McSet.exe of Autologin.exe.
  4. De toepassing "Quick Clean" van McAfee Software wordt gebruikt. Hiermee worden alle tijdelijke bestanden en webbrowsercaches verwijderd. Nadat u "Quick Clean" hebt uitgevoerd, start u uw pc opnieuw op voor betere prestaties.

 Opmerking: het wordt aanbevolen om het hele bovengenoemde proces uit te voeren op een snelle internetverbinding. Eventuele technische fouten die tijdens het proces optreden, kunnen worden opgelost door een e-mail met vragen te sturen naar het McAfee klantenservice team

  McAfee-software-update 
  1. Open McAfee-software op uw bureaublad
  2. Klik rechtsonder op "Help".
  3. Selecteer "App bijwerken" in de pictogrammenbalk. 
  4. Selecteer "Controleren" en wacht op de bijgewerkte informatie, wat enkele minuten kan duren. Nu is het systeem klaar voor de migratie van Windows. 
  5. Download en installeer Windows 11 vanuit Google Chrome, een gratis installatieproces. 
  6. Er verschijnt een venstermelding voor het upgraden van software op Windows 11. 
  7. Klik op Upgrade.exe, een melding van Windows om het upgradeproces te starten.
  8. Klik op "JA" wanneer u wordt gevraagd toestemming te geven voor wijzigingen. 
  9. Klik op het dialoogvenster "Get it Back" om aan te geven dat u ermee instemt om uw McAfee-software opnieuw te installeren. Dit eindigt met een herinstallatieproces waarbij al uw eerdere instellingen opnieuw worden toegepast.
Opmerking: alle technische problemen die zich voordoen tijdens de herinstallatie of migratie van McAfee kunnen worden opgelost door contact op te nemen met het McAfee Oondersteuning nummer of de klantenservice via de McAfee website

Conclusie
Blijf uw systeem van tijd tot tijd bijwerken voor een pc met betere prestaties en beveiliging met minder potentiële schade.

We bieden ook technische ondersteuning voor Facebook. U kunt bellen met het Facebook Ondersteuning Telefoonnummer Belgie voor assistent.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe het updateprogramma op McAfee Antivirus terug te krijgen?

Gemakkelijk beschikbare technische ondersteuning van McAfee