Als McAfee Security Center niet kan worden geopend, kunt u het volgende doen



In 1987 maakte de digitale wereld kennis met de allereerste antivirus software, McAfee, oorspronkelijk Virus Scan genaamd, die nog steeds populair is onder gebruikers. Het was het eerste antivirus programma dat op de markt werd gebracht en via internet werd verspreid.

Maar door de jaren heen is de reputatie van McAfee sterk veranderd. Het is erin geslaagd de tand des tijds te doorstaan en bleef sterk concurreren met andere populaire programma's. De app heeft verschillende nieuwe updates geïntroduceerd, waardoor online bescherming gemakkelijk is voor internetgebruikers. U krijgt continue bescherming tegen phishing, virussen, kwaadwillende hackers, rootkits en ransomware. Uw beveiliging omvat ook waarschuwingen voordat u verbinding maakt met verdachte websites.

Zelfs de klantenondersteuning van McAfee is populair vanwege het aanbieden van de beste en snelle services. Bovendien is het eenvoudig te installeren en te gebruiken met slechts een klik. Hoewel het softwareprogramma malware en virussen grondig van alle soorten apparaten voorkomt, detecteert en elimineert, schiet het tekort als we het hebben over het Security Center.

McAfee Security Center biedt uitgebreide beveiliging die de gebruikers 24 uur per dag proactieve bescherming biedt. Het biedt niet alleen actieve bescherming, maar ook een tweerichtings firewall, beter ouderlijk toezicht en snellere pc-prestaties. Maar soms gaat het niet open en kom je een leeg of wit scherm tegen. Sommige gebruikers zien ook een JScript-fout.

Als u deze fout tegenkomt met uw antivirus programma, bel dan onmiddellijk ons McAfee-klantenservice nummer. We beloven u zo snel mogelijk de nodige ondersteuning te bieden.

Waarom kan McAfee Security Center niet openen?

Dit probleem kan optreden wanneer uw systeem bestanden of componenten om de een of andere reden niet zijn geregistreerd. Kortom, problemen met het Windows besturings systeem zijn de belangrijkste reden waarom dit wordt veroorzaakt, aangezien veel pc-componenten onderling afhankelijk zijn om volledige functionaliteit te bieden. Als deze componenten niet langer correct worden geregistreerd, zal de software niet werken en de fout veroorzaken waarmee u wordt geconfronteerd.

Maar het is mogelijk om de storing op te lossen door ons technische service nummer van McAfee bellen of het onderstaande te volgen.

Download en voer het script uit

  1. Download het bestand mcscriptfix.zip en sla het op uw apparaat op.
  2. Pak het bestand uit en sla het op als mcscriptfix.bat op uw laptop.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade vak en voer het uit als beheerder.
  4. Tik op JA in het promptvenster Gebruikersaccountbeheer.
  5. Druk desgevraagd op een willekeurige toets om door te gaan met het lopende proces.
  6. Start uw apparaat opnieuw op wanneer het is voltooid om de wijzigingen op te merken.
Als deze oplossing niet werkt op de laptop, kunt u proberen de pre-installatietool te downloaden en uit te voeren.

Download en voer de pre-installatietool uit

  1. Download de Pre-install-tool van de website en sla deze op uw bureaublad op.
  2. Dubbelklik op het exe-bestand en volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Lees het waarschuwings bericht en klik op OK om akkoord te gaan met de voorgestelde wijzigingen.
  4. Klik op OK wanneer de installatieprocedure voor het hulp programma Preinstall is voltooid.
  5. Klik op Sluiten en start uw apparaat opnieuw op.
We hopen dat deze blog u helpt om problemen met McAfee Security Center zelf op te lossen. Als u nog steeds twijfelt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze McAfee technische ondersteuning via e-mail, live chat ondersteuning en telefoon. We zullen met het grootste geduld naar uw fout luisteren en zo snel mogelijk contact met u opnemen met de meest betrouwbare oplossingen.

Wij helpen u graag verder!

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe te upgraden van Windows 10 naar 11 samen met McAfee?

Hoe het updateprogramma op McAfee Antivirus terug te krijgen?

Gemakkelijk beschikbare technische ondersteuning van McAfee