McAfee's realtime scannen inschakelen of repareren?

McAfee wordt geleverd met veel functies die uw apparaat beschermen tegen verschillende soorten virussen en malwarebedreigingen. Realtime scannen is ook een van de kenmerken van McAfee-antivirussoftware. Het beschermt uw computer door alle bestanden te scannen en beschermt uw apparaat tegen bepaalde soorten malware. Deze functie werkt in realtime omdat het het bestand op malware onderzoekt voordat het toegang krijgt tot de computer.

Het is mogelijk dat realtime scannen langzamer gaat als u veel bestanden tegelijk opent of als uw computer niet aan de systeemvereisten voldoet. Als u realtime scannen echter niet kunt gebruiken of als het niet werkt op uw computer, Bellen McAfee ondersteuning Belgie om uw probleem op te lossen. U kunt deze stappen ook gebruiken als realtime scannen is uitgeschakeld of moet worden gerepareerd op uw computer.

Stappen om realtime scannen van McAfee in te schakelen en te herstellen

  • Probeer eerst uw computer en McAfee software opnieuw op te starten en controleer of realtime scannen werkt of niet. Als het probleem echter niet is opgelost door uw computer opnieuw op te starten, kunt u hulp krijgen van de technische ondersteuning van McAfee.
  • Als u andere antivirussoftware op uw computer hebt geïnstalleerd, kan dit de werking van McAfee tegenwerken. Verwijder de andere antivirussoftware van derden van uw computer.
  • Nadat u uw McAfee programma opnieuw hebt opgestart, ziet u mogelijk een bericht met de tekst 'We repareren realtime scannen. Als u dit bericht ziet, klikt u op 'OK' en wacht u tot McAfee de functie voor realtime scannen start.
  • Het kan enkele minuten duren om de realtime scanstatus te wijzigen in actief. Met deze stap wordt uw probleem opgelost.
  •  Als het probleem echter niet is opgelost, kunt u proberen het McAfee programma opnieuw te installeren.
  • Klik op de knop "Inschakelen" op uw tabblad Start als deze verschijnt nadat u het McAfee programma hebt geopend. Als het geen effect heeft, gebruikt u de McTriage-tool om problemen met realtime scannen op uw computer op te lossen.
  • U kunt de McTriage-tool downloaden en installeren. Maak een tijdelijke McAfee-map op uw bureaublad en sla het gedownloade McTriage-toolbestand op in de map. Het bestand heeft de indeling .zip, pak het uit en installeer het.
  • Voer het hulpprogramma uit om het realtime scannen van uw McAfee te herstellen.
U kunt enkele typische problemen tegenkomen met uw realtime scannen waarvoor professionele hulp nodig is. Neem Contact met McAfee ondersteuningsnummer Belgie en zij zullen een effectieve oplossing bieden voor het probleem met uw McAfee-product en de bijbehorende functies.

Gerelateerde link

Comments

Popular posts from this blog

Hoe te upgraden van Windows 10 naar 11 samen met McAfee?

Hoe installeer ik McAfee Web Boost?

Hoe het updateprogramma op McAfee Antivirus terug te krijgen?